ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Service

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Luchtvaart

Wij versturen twee keer per week luchtvracht naar Suriname, en 1 keer per week naar Aruba, Bonaire, Curaçao & St-Maarten.

Lees meer

Zeevracht

Zeevracht

Wekelijks worden pakketten, handelszendingen, pallets, inboedels, rij- en vaartuigen en containers naar Suriname, Aruba, Bonaire, Curaçao, St-Maarten & Santo Domingo verzonden.

Lees meer

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen

Verscheping van inboedels naar onder andere Zuid-Amerika.

Lees meer

Inpakken

Verpakken

Wij verzorgen ook de verpakking voor uw producten. Deze worden op een proffesionele en correcte manier verpakt om transportschade te voorkomen.

Lees meer

Koel en vries zendingen

Koel en vries zendingen

Met gekoeld transport en koeltransport wordt bederfelijk goed vervoerd in een geconditioneerde ruimte.

Lees meer

Handelzendingen

Handelzendingen

Wij werken samen met professionals over de hele wereld die wij zelf hebben uitgekozen op basis van vertrouwen en vakkundigheid.

Lees meer

Een ophaal service voor pakketten naar Suriname

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij een ophaalservice voor pakketten die u naar Suriname wilt verzenden. Woont u in de omgeving van Rotterdam, Eindhoven en Den Haag? Dan kunt u gebruik maken van deze speciale service en hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van uw goederen of inboedel.

SME Shipping helpt graag met onze speciale ophaalservice voor pakketten die richting Suriname verzonden moeten worden. Ook speciale zendingen kunt u laten ophalen door de speciale ophaalservice. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het vervoeren van containers, vrachten, pallets en inboedels per lucht- en zeevracht. Dit doen wij naar Suriname en naar verschillende andere bestemmingen over de hele wereld.

Onze diensten

Wij verzorgen niet alleen luchtvracht naar Suriname, maar ook transport via scheepvaart. De de prijs van het transport wordt bepaald door het volume. De zendingen kunnen onder meer verhuisinboedels, auto´s en handelszendingen betreffen. Het is tevens mogelijk zendingen te versturen naar bijvoorbeeld de Caribisch gebied, de Nederlandse Antillen. Lees meer informatie over luchttransport en andere zendingen naar Suriname.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte