Zeevracht

Wij vervoeren diverse soorten goederen zoals pakketten, zwaar materieel, voertuigen en verhuisinboedels naar een groot aantal bestemmingen over de hele wereld.

Hoge service, met scherpe tarieven

Die oplossing zoeken we graag samen met u waarbij onze collegas  hun best doen om u van begin tot eind hoogwaardige service te verlenen. Vanaf de persoon die de telefoon beantwoordt wanneer u ons belt, tot de chauffeur die uw producten aflevert nadat de zeevracht verzending de haven heeft bereikt; allemaal zetten we ons beste beentje voort.

Onze service stopt dan ook niet bij de zeevracht lading zelf.

Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de douane documenten als u dat wenst.

  • Het inklaren van import goederen, het opmaken van tijdelijke in- en/of uitvoerdocumenten,
  • het opmaken van exportdocumenten en
  • het opmaken van oorsprongsdocumenten kunt u gerust aan ons deskundige personeel overlaten.
  • Wij ontzorgen u graag volledig als het om zeevracht transport gaat.

Onze vaste uitvalsbasis is de haven van Rotterdam, maar dankzij ons netwerk bieden we ook de mogelijkheid om uw zeevracht zending te transporteren van en naar de havens van Antwerpen.

Het netwerk waar wij mee werken hebben we zorgvuldig gekozen in de jaren die wij actief zijn als logistieke dienstverlener. Dankzij onze contacten kunnen we garanderen dat uw zending op de juiste plaats en op het afgesproken tijdstip wordt geleverd. Middels wegtransport verzorgen wij het verdere vervoer vanaf de haven tot de uiteindelijke bestemming

Daarnaast zijn wij expert op het gebied van verschepingen van containers en pakketten.

Donderdags halen wij in Rotterdam kleine zendingen op. Voor de grotere zendingen kunt u met ons een aparte afspraak maken.

Wij verzorgen zeetransport naar Australië, Azië, Afrika maar ook naar de Caribben zoals de Dominicaanse Republiek, Jamaica, de Antillen, Suriname en Amerika. De vaartijd van de zending is uiteraard afhankelijk van de betreffende bestemming maar varieert van 9 tot 32 dagen. Daarnaast wordt de prijs bepaald door het volume van de zending.

U kunt bij ons informeren over de tarieven en de mogelijkheden waarover u beschikt bij zeetransport. Ons telefoonnummer is 010-436 69 22 en ons e-mailadres info@smeshipping.nl.

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.