LUCHT EN ZEEVRACHT EN VERHUIZINGEN NAAR SURINAME

Met een ruime aantal jaren ervaring en betrouwbare partners, is SME Shipping op het gebied van luchtvracht,  zeevracht en verhuizingen naar Suriname.

Daarnaast bieden wij voor zakelijke klanten uit Suriname een uitgebreide dienstenpakketten voor al hun import en transitzending uit Azie, Europa en de Verenigde Staten vanaf de leverancier af.

Meer over

luchtvracht naar Suriname

zeevracht naar Suriname

ZEEVRACHT SURINAME

Wij beschikken over een groot aantal jaren ervaring in het verzenden van diverse zendingen zowel per boot als per vliegtuig. Wanneer u de zending  uit handen geeft, heeft dat voor u een grote zorg minder tot gevolg. Als vanzelfsprekend nemen wij de een hoge mate van voorzichtigheid in acht, voornamelijk wanneer de zending kwetsbaar is.

Zeevracht naar Suriname: wat kunnen wij voor u verschepen?

Wat betreft zeevracht naar Suriname kunnen wij een diversiteit aan producten voor u verzenden. Zo verschepen wij onder meer:

  • Containers;
  • Inboedels;
  • Auto’s.

Iedere donderdag halen wij kleine zendingen op in Rotterdam. Hiervoor kunt u met ons telefonisch een afspraak maken. Voor grotere zendingen kunt u een aparte afspraak maken. Wekelijks vindt en afvaart plaats naar Suriname. De prijs van de zending wordt altijd bepaald aan de hand van het volume van de zending.

 

Verhuizingen naar Suriname

Naast de standaard zendingen naar Suriname kunt u bij SME Shipping zonder extra kosten paketten versturen naar Nickerie. De kosten hiervoor bedragen hetzelfde als de kosten naar Suriname.

Voor meer informatie over inboedel verhuizingen en verscheping naar Suriname kunt u de website van de Surinaamse Douane raadplegen.

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.