ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Lucht en zeevracht en verhuizingen naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Met een ruime aantal jaren ervaring en betrouwbare partners, is SME Shipping op het gebied van luchtvracht,  zeevracht en verhuizingen naar Suriname.

Daarnaast bieden wij voor zakelijke klanten uit Suriname een uitgebreide dienstenpakketten voor al hun import en transitzending uit de Antillen, Suriname of en Santo Domingo vanaf de leverancier af.

Meer over
Luchtvracht naar Suriname
Zeevracht naar Suriname

Neem contact op

Zeevracht naar Suriname: wat kunnen wij voor u verschepen?

Wat betreft zeevracht naar Suriname kunnen wij een diversiteit aan producten voor u verzenden. Zo verschepen wij onder meer:

  • Containers;
  • Inboedels;
  • Auto’s.

Iedere donderdag halen wij kleine zendingen op in Rotterdam. Hiervoor kunt u met ons telefonisch een afspraak maken. Voor grotere zendingen kunt u een aparte afspraak maken. Wekelijks vindt en afvaart plaats naar Suriname. De prijs van de zending wordt altijd bepaald aan de hand van het volume van de zending.

Verhuizingen naar Suriname

Naast de standaard zendingen naar Suriname kunt u bij SME Shipping zonder extra kosten paketten versturen naar Nickerie. De kosten hiervoor bedragen hetzelfde als de kosten naar Suriname.

Voor meer informatie over inboedel verhuizingen en verscheping naar Suriname kunt u de website van de Surinaamse Douane raadplegen.

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte