ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Koel en vries zendingen

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

U levert goederen waarvan u niet wilt dat ze waarde of kwaliteit verliezen. Wanneer dat gebeurt verliest u klanten of omzet – of beide. Onze expertise is juist om dit te voorkomen. SME Shipping is reeds enige jaren actief op het gebied van import en export van koel- en diepvriesproducten (Fresh, Perishables)
Wij kunnen u faciliteren voor zowel zee- als luchtvracht transport.

Neem contact op

Koeltransport

Met gekoeld transport en koeltransport wordt bederfelijk goed vervoerd in een geconditioneerde ruimte. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de producten geen waarde verliezen. Doorgaans gaat het bij gekoeld transport om vervoer in een koelwagen, maar het tegenovergestelde is ook mogelijk – daarmee bedoelen we warm transport. Indien nodig kan het gekoeld transport ook met spoed worden uitgevoerd. U bent volledig in controle met uitgebreide temperatuurregeling. Uw producten worden onder de perfecte condities vervoerd door onze professionals, zowel binnen Nederland als naar het buitenland.

Vanwege alle voorschriften en kwaliteitseisen die gesteld worden aan deze vorm van transport werken wij met terzake deskundige partner bedrijven.

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte