Luchtvracht Suriname

De verzorging van luchtvracht naar Suriname is één van de belangrijkste werkzaamheden van het betrouwbare en vakkundige bedrijf SME Shipping. In de uitvoering van ons werk doen wij er alles aan om uw zending zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen. Als vanzelfsprekend nemen we de hoogste voorzichtigheid in acht wanneer we goederen verzenden die breekbaar of kwetsbaar zijn. De afgelopen jaren zijn we van grote toegevoegde waarde geweest voor zowel bedrijven als particulieren. Zo nemen we u bijvoorbeeld bij een verhuizing een grote zorg uit handen, zodat u de aandacht op andere lopend zaken kunt richten.

Luchtvracht en scheepvracht naar Suriname

Bij SME Shipping kunnen wij zowel luchtvracht als scheepvracht naar Suriname verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van verhuisinboedels, auto’s en handelszendingen. Dankzij de jarenlange ervaring van SME Shipping in vliegtuigtransporten naar Suriname, zijn wij de uitstekende partner in transport. Zo verzenden wij onder andere naar:

  • Suriname;
  • Curaçao;
  • Aruba;
  • Sint-Maarten;
  •  

Bij SME Shipping verzorgen we echter luchtvracht en scheepvracht wereldwijd. Kiest u voor luchtvracht naar Suriname met de hulp van SME Shipping? Wij regelen doorgaans twee keer per week zendingen naar Suriname.

Informatie over vluchten, afvaarten en tarieven

Wilt u meer weten over onze vluchten, afvaarten en tarieven? Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden waarover u beschikt bij een luchtvracht of zeevracht naar Suriname. Via het telefoonnummer 0031(0)10-4366922 kunt u ons gemakkelijk bereiken.

 

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.