ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Luchtvracht naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

De verzorging van luchtvracht naar Suriname is één van de belangrijkste werkzaamheden van ons betrouwbare en vakkundige bedrijf SME Shipping. In de uitvoering van ons werk doen wij er alles aan om uw zending zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen. Als vanzelfsprekend nemen we de hoogste voorzichtigheid in acht wanneer we goederen verzenden die breekbaar of kwetsbaar zijn. De afgelopen jaren zijn we van grote toegevoegde waarde geweest voor zowel bedrijven als particulieren als het aankomt op luchttransport naar Suriname.

Neem contact op

Wij hebben jarenlange ervaring in het transport van luchtvracht naar Suriname

Dankzij de jarenlange ervaring van SME Shipping in vliegtuigtransporten naar Suriname, zijn wij de uitstekende partner in transport. Kiest u voor luchtvracht naar Suriname met onze hulp? Wij regelen doorgaans twee keer per week zendingen naar het land. Daarmee bent u ervan verzekerd dat uw pakket snel de andere kant van de oceaan bereikt. Wij verzorgen niet alleen luchttranssport naar Suriname, maar verzenden ook luchtvracht onder andere naar:

  • Curaçao;
  • Aruba;
  • Sint-Maarten;
  •  

Naast luchttransport naar Suriname, kunt u bij ons ook terecht voor zeevracht naar Suriname. Dit kan handiger zijn bij bijvoorbeeld het vervoer van verhuisinboedels, auto’s en handelszendingen.

Stuur uw zendingen op met de hulp van ons team

Wij staan klaar voor iedere vorm van transport naar Suriname van goederen of eigendommen. Wanneer u uw luchtvracht via een betrouwbaar luchttransport wilt vervoeren, kiest u dus voor ons internationaal transportbedrijf. Wilt u meer weten over onze vluchten en afvaarten? Vraag ons uitgebreide advies over het verzenden van luchtvracht via luchttransport naar Suriname. Bereik ons gemakkelijk via het telefoonnummer 0031(0)10-4366922.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte