ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Een ophaalservice voor pakketten naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

SME Shipping biedt een ophaalservice voor pakketten aan die u naar Suriname of naar de Antillen wilt verzenden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Woont u in de omgeving van Rotterdam? Dan kunt u gebruik maken van deze speciale service en hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van uw goederen of inboedel.

Neem contact op

Maak gebruik van onze speciale ophaalservice voor pakketten naar Suriname

SME Shipping helpt graag met onze speciale ophaalservice voor pakketten die richting Suriname of de Antillen verzonden moeten worden. Het versturen van een pakket naar Suriname wordt daarmee voor u nóg makkelijker. Kleine zendingen worden iedere week opgehaald in Rotterdam en omgeving. Ook speciale zendingen kunt u laten ophalen door de speciale ophaalservice. Hier dient u wel een afspraak voor te maken. Wanneer u gebruik maakt van onze ophaalservice voor pakketten die naar Suriname moeten, vertrouwt u op onze jarenlange ervaring in lucht- en zeevracht naar Suriname.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden van onze service

Wilt u graag gebruik maken van de ophaalservice om pakketten naar Suriname of de Antillen te laten verzenden? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met onze medewerkers. Zij beantwoorden graag al uw vragen en geven u meer informatie over het verschepen van uw pallets, pakketten of inboedel. Neem contact met ons op door te bellen naar 0031(0)10-4366922. Vraag dan ook direct naar de specifieke dag waarop pakketten opgehaald worden.

Ophaal service pakketten elke WOENSDAG in Rotterdam en omgeving

Korte Bajonetstraat 54-56
3014 ZS Rotterdam
0031(0)10-4366922
info@smeshipping.nl

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte