ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Over ons

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Sme Shipping  begon in 1988 met luchtvracht zendingen. Inmiddels zijn onze diensten en kennis in de logistiek uitgebreid met internationale transporten via zeevracht, speciale projecten en beschikken we tevens over een uitgebreide ervaring in internationale verhuizingen.

Neem contact op

Zakelijke en particuliere zendingen

Wij dragen op efficiënte en professionele wijze zorg voor het transporteren van uw zakelijke of particuliere zendingen. Wilt u een pakket versturen naar uw familie in het buitenland of gaat het om een container met goederen? We stellen ons graag flexibel op en kunnen u met onze kennis en ervaring maatwerk aanbieden.

Bij het transporteren van uw zakelijke- en particuliere zendingen dragen wij tegen betaling, zorg voor alle bijkomende douane documenten.

Onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving omtrent het import- en exporteren van goederen per lucht- en zeevracht. Ze kunnen u desgewenst door middel van hun deskundig advies van dienst zijn.

Heeft u interesse of vragen over onze diensten?

Bent u van plan om te verhuizen of wilt u meer weten over het verzenden van uw pakketten of  handelszendingen  met de daarbij behorende verzekering en documenten naar Suriname, Curacao, Aruba en overige landen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag gedetailleerde informatie en advies.

Korte Bajonetstraat 54-56
3014 ZS Rotterdam
0031(0)10-4366922
info@smeshipping.nl

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte