Sme Shipping  begon in 1988 met luchtvracht zendingen. Inmiddels zijn onze diensten en kennis in de logistiek uitgebreid met internationale transporten via zeevracht, speciale projecten  en beschikken we tevens over een uitgebreide ervaring in internationale verhuizingen.

Zakelijke en particuliere zendingen

Wij dragen op efficiënte en professionele wijze zorg voor het transporteren van uw zakelijke of particuliere zendingen. Wilt u een pakket versturen naar uw familie in het buitenland of gaat het om een container met goederen ? We stellen ons graag flexibel op en kunnen u met onze kennis en ervaring maatwerk aanbieden.

Bij het transporteren  van uw zakelijke-  en particuliere zendingen dragen wij tegen betaling,  zorg voor alle bijkomende douane documenten.

Onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving omtrent het import- en exporteren van goederen per lucht- en zeevracht. Ze kunnen u desgewenst doormiddel van hun deskundig advies  van dienst zijn.

 

Heeft u interesse of vragen over onze diensten?

Bent u van plan om te verhuizen of wilt u meer weten over het verzenden van uw pakketten of  handelszendingen  met de daarbij behorende verzekering en documenten naar Suriname, Curacao, Aruba en overige landen, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen of u kunt het onderstaand formulier invullen en naar ons mailen . Wij geven u graag gedetailleerde informatie en advies.

Mail ons : info@smeshipping.nl

Bel ons :  0031-(0)10-4366922