Zeevracht Suriname

Indien u een zeevracht wilt vervoeren naar Suriname, dan kunt u dit overlaten aan de medewerkers van SME Shipping. Wij beschikken over een groot aantal jaren ervaring in het verzenden van diverse zendingen zowel per boot als per vliegtuig. Wanneer u de zending aan ons uit handen geeft, heeft dat voor u een grote zorg minder tot gevolg. Als vanzelfsprekend nemen wij de een hoge mate van voorzichtigheid in acht, voornamelijk wanneer de zending kwetsbaar is.

Zeevracht naar Suriname: wat kunnen wij voor u verschepen?

Wat betreft zeevracht naar bestemmingen als Aruba of Suriname kunnen wij een diversiteit aan producten voor u verzenden. Zo verschepen wij onder meer:

  • Containers;
  • Inboedels;
  • Auto’s.

Iedere donderdag halen wij kleine zendingen op. Hiervoor kunt u met ons telefonisch een afspraak maken. Voor grotere zendingen kunt u een aparte afspraak maken. Wekelijks vindt en afvaart plaats naar Suriname. De prijs van de zending wordt altijd bepaald aan de hand van het volume van de zending.

Informatie opvragen bij SME Shipping

Bij SME Shipping kunnen wij u uiteraard meer vertellen over onze dienstverlening. Belt u naar 0031(0)10-4366922 dan kunt u gemakkelijk meer informatie over onze mogelijkheden voor zeevracht naar Suriname of één van onze andere diensten opvragen. Ook kunnen we dan direct voor u bekijken of wij u kunnen helpen bij het vervoeren van uw specifieke goederen.

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.