ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Zeevracht naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Als u een zeevracht wilt vervoeren naar Suriname, dan kunt u dit overlaten aan de medewerkers van SME Shipping. Wij beschikken over jaren ervaring in het verzenden van diverse zendingen zowel per boot als per vliegtuig. Wanneer u de zeevracht uit handen geeft aan ons, heeft u een grote zorg minder. Als vanzelfsprekend nemen wij voor iedere zending een hoge mate van voorzichtigheid in acht, voornamelijk wanneer deze kwetsbaar is.

Neem contact op

Zeevracht naar Suriname: wat kunnen wij voor u verschepen?

Als u goederen in Suriname wilt hebben, zit er niets anders op dan deze per zeevracht of per vliegtuigtransport naar het land te versturen. Bij SME Shipping zijn wij gespecialiseerd in deze vormen van transport. Wilt u een pakket versturen naar Suriname? Dan is verzenden per vliegtuig vaak sneller. Echter een vliegtuig heeft grenzen ten aanzien van capaciteit. Verschepen naar Suriname biedt daardoor meer mogelijkheden. Wij zijn in staat vele goederen voor u te verschepen per zeevracht naar Suriname, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Pallets;
  • Inboedels;
  • Auto’s.

Iedere week halen wij kleine zendingen op. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken met ons. Voor grotere zendingen kunt u een aparte afspraak maken. Wekelijks vindt er een afvaart van zeevracht plaats naar Suriname. Afhankelijk van het volume (L x B x H) van uw zending, wordt de prijs bepaald.

Vraag ons om meer informatie over zeetransport

Ons team kan u uiteraard meer vertellen over onze wereldwijde import- en exportmogelijkheden. Bel naar 0031(0)10-4366922 dan stel al uw vragen over het versturen van zeevracht naar Suriname of een van onze andere diensten. Tevens voorzien wij u dan van meer informatie over de volgende verzendmogelijkheden en de verzendtermijn.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte