ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Zeevracht Curaçao

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

De verzorging van een zeevracht naar Curaçao is één van de voornaamste activiteiten van SME Shipping. Wij beschikken over een groot aantal gemotiveerde medewerkers, die dagelijks de handen uit de mouwen steekt om vrachten op verantwoorde en veilige wijze te verzenden. Wij verzenden allerlei producten. Het spreekt voor zich dat wij uiterst nauwkeurig omgaan met alle goederen, maar natuurlijk vooral met goederen die zeer kwetsbaar zijn.

Neem contact op

Wekelijks een zeevracht naar Curaçao met SME Shipping

Schakelt u SME Shipping in voor het verschepen van een pallet naar Curaçao? Dan kunnen wij een grote zorg van u overnemen. Er vertrekt wekelijks een zeevracht naar Curaçao vanaf Rotterdam. De prijs van uw zending wordt bepaald op basis van het volume (L x B x H) van uw zending. Niet alleen verzorgen wij een zeevracht naar Curaçao, ook voor andere intercontinentale zendingen vertrouwt u op onze expertise, bijvoorbeeld zeetransport naar Suriname. De tijd die een zeevracht in beslag neemt, is afhankelijk van de bestemming. Deze varieert van 9 tot 32 dagen. Bekijk ons afvaartschema voor de eerstvolgende vertrekdatum.

Kies voor een betrouwbare partner in intercontinentaal verzenden

Heeft u vragen over de mogelijkheden van het versturen van een zeevracht naar Curaçao via SME Shipping? Neem dan contact met ons op. Dat kan gemakkelijk door te bellen naar het telefoonnummer 0031(0)10-4366922. Wij kunnen u uitgebreid informeren en adviseren over de diverse mogelijkheden van zeetransport.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte