ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Zeetransport

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Bij een verhuizing overzee of bij verscheping van goederen is zeetransport een voor de hand liggend vervoermiddel van belangrijke goederen. Bij SME Shipping is deze vorm van transport één van onze belangrijkste pijlers. Wij vervoeren diverse soorten goederen naar een groot aantal bestemmingen over de hele wereld. Wij zijn van toegevoegde waarde voor mensen die gaan verhuizen en bijvoorbeeld hun auto of inboedel mee willen nemen. Ook bedrijven kunnen wij helpen met onze uitgebreide dienstverlening.

Neem contact op

Zeetransport naar diverse bestemmingen wereldwijd

Het is voor ons vanzelfsprekend om uiterst voorzichtig om te gaan met alle goederen die wij verschepen, met name goederen die kwetsbaar zijn. Iedere week halen wij in Rotterdam de kleine zendingen op. Voor de grotere zendingen kunt u bij ons het beste een aparte afspraak maken. SME Shipping verzorgt zeetransport naar diverse bestemmingen, waarbij wij onder andere:

De vaartijd van de zending is uiteraard afhankelijk van de bestemming. De vaartijd varieert echter meestal van 9 tot 32 dagen. De kosten voor zeetransport zijn geheel afhankelijk van het volume (L x B x H) van de zending. U vraagt bij ons eenvoudig online een offerte aan.

Vraag ons naar alle mogelijkheden

Met onze jarenlange ervaring als internationaal transportbedrijf, hebben onze medewerkers veel kennis om u te adviseren in zeetransport. Stel daarom al uw vragen eenvoudig via 0031(0)10-4366922. Onze medewerkers staan u graag te woord. Waar uw vracht ook naar toe moet, wij staan u graag bij met raad en daad.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte