Zeetransport Antillen

Wilt u goederen transporteren via zeetransport naar de Antillen? Wekelijks zorgt SME Shipping voor lucht- en zeetransport naar onder andere de Antillen. Wij zijn een bedrijf met een zeer ruime ervaring in het vakgebied en we zijn dan ook gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende soorten transporten. Bij SME Shipping kunnen we u van dienst zijn in bij het verantwoord, veilig en betrouwbaar afhandelen van iedere zending die u graag naar het buitenland getransporteerd ziet worden.

Zeetransport naar de Antillen op een veilige en betrouwbare manier

Gaat u verhuizen naar de Antillen en wilt u uw inboedel meenemen? Wilt u een pakketje opsturen? Heeft u een grote containerzending die naar het buitenland vervoerd moet worden? Of moet u voor uw bedrijf een commerciële zending, koelzending of vrieszending opsturen? Het inschakelen van SME Shipping voor zeetransport naar de Antillen is dan één van de voornaamste handelingen die u doet. Als vanzelfsprekend nemen wij de grootst mogelijke voorzichtigheid in acht bij het inpakken van uw goederen. Of het nu gaat om breekbare spullen of om documenten. Extra veiligheid en betrouwbaarheid, dát is waar het bij SME Shipping om gaat, zodat u zonder zorgen gebruik kunt maken van ons zeetransport naar de Antillen. 

Tarieven van zendingen

Wilt u gebruik maken van zeetransport naar de Antillen? De prijs van de zending is afhankelijk van het volume van uw goederen. Wilt u meer informatie? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van zeetransport. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar het nummer 0031(0)10-4366922.

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.