ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Vrieszendingen

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Wilt u vrieszendingen sturen naar het buitenland? SME Shipping staat voor u klaar om vrieszendingen op tijd op de plaats van bestemming te bezorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van verre vrachten met specifieke wensen. Daarbij hechten wij groot belang aan het vervoeren van goederen onder enkel de juiste condities en voorwaarden. Wij willen, net als u, dat uw zending in goede staat bij zijn einddoel arriveert.

Neem contact op

Vrieszendingen professioneel verzorgd door ons transportbedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaringen als internationaal transportbedrijf hebben wij al vele klanten van dienst kunnen zijn met geconditioneerd transport op wereldwijd niveau. Of het nu gaat om koelzendingen of vrieszendingen of zelfs om containerverhuizingen: bij SME Shipping verzorgen wij het voor u! Met ons extra beschermende materiaal en hoogwaardige verpakkingsmaterialen zorgen wij ervoor dat uw spullen te allen tijde in goede staat aankomen in onder andere Suriname, St. Maarten, Bonaire, Curaçao en Aruba.

Ervaar onze service

Wenst u meer informatie over de services die wij u te bieden op het gebied van vrieszendingen of ander transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u andere vragen over vrieszendingen of wilt u luchtpost naar Curaçao verzenden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0031(0)10-4366922.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte