ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Vriestransport

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Voor veilig vriestransport vertrouwt u op SME Shipping. Wij hebben het meest betrouwbare materiaal en het meest ervaren personeel, dat wij inzetten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij verzorgen al vele vrachten naar bestemmingen over de hele wereld. Ook vriestransport kunnen we bij ons bedrijf via zee- of luchtvracht geheel voor u regelen.

Neem contact op

Vriestransport op maat

Aan het vervoeren van bevroren producten zijn allerlei regels en kwaliteitseisen verbonden. Voor vriestransport werken we dan ook nauw samen met onze partners, die speciaal door ons gekozen zijn. Wij willen natuurlijk enkel het beste zeetransport verzorgen. Wij begeleiden uw bestellingen vanaf de leverancier, helpen met inklaringen bij aankomst in Nederland en verzorgen het transport van locatie tot locatie. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van vriestransport, andere soorten vliegtuigvrachten en zeevrachten naar Aruba en vele andere bestemming, hebben wij al vele tevreden klanten geholpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening

Wilt u meer informatie over vriestransport of over één van onze diensten, zoals zeetransport naar Suriname? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer 0031(0)10-4366922. Voor al uw transportvragen hebben wij het geschikte antwoord.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte