Vriestransport

SME Shipping in Rotterdam heeft het meest betrouwbare materiaal en het meest ervaren personeel voor veilig vriestransport, dat wij inzetten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij verzorgen al vele jaren lucht- en zeevracht naar bestemmingen over de hele wereld. Ook vriestransport kunnen we bij ons bedrijf via zee- of luchtvracht geheel voor u regelen op een veilige en betrouwbare manier.

Vriestransport op maat

Aan het vervoeren van (bevroren) producten zijn allerlei regels en kwaliteitseisen verbonden. Voor het transport werken we dan ook nauw samen met onze partners, die speciaal door ons gekozen zijn. Wij willen natuurlijk enkel het beste transport verzorgen. Wij begeleiden uw bestellingen vanaf de leverancier, helpen met inklaringen bij aankomst in Nederland en verzorgen het transport van locatie tot locatie. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van vriestransport en andere soorten luchtvrachten en zeevrachten naar Suriname, Amerika, Australië, Aruba, Bonaire, St. Maarten en Curaçao hebben wij al vele tevreden klanten geholpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening

Wilt u meer informatie over vriestransport of over één van de andere diensten, zoals het transport van zeecontainer? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer 0031(0)10-4366922. Wij helpen u graag verder.

 

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.