Vriestransport

SME Shipping heeft het meest betrouwbare materiaal en het meest ervaren personeel voor veilig vriestransport, dat wij in kunnen zetten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij verzorgen al vele jaren lucht- en zeevracht naar bestemmingen over de hele wereld. Ook vriestransport kunnen we bij SME Shipping via zee- of luchtvracht transport geheel voor u regelen, op een veilige en betrouwbare manier.

Vriestransport op maat: SME Shipping staat voor u klaar

Aan het vervoeren van (bevroren) producten zijn allerlei regels en kwaliteitseisen verbonden. Voor het vriestransport werken we bij SME Shipping dan ook nauw samen met onze partners, die speciaal door ons gekozen zijn. Wij willen natuurlijk enkel het beste transport verzorgen. Bij SME Shipping begeleiden wij uw bestellingen vanaf de leverancier, helpen wij met inklaringen bij aankomst in Nederland en verzorgen wij transport van locatie tot locatie. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van vriestransport en andere soorten luchtvrachten en zeevrachten naar onder andere Amerika, Australië, Suriname, Aruba, Bonaire, St. Maarten en Curaçao hebben wij al vele tevreden klanten geholpen.

Meer informatie over de dienstverlening van SME Shipping

Wilt u meer informatie over vriestransport of over één van de andere diensten die SME Shipping u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0031(0)10-4366922. Onze medewerkers helpen u graag verder.


N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.