ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Vliegtuigtransport

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Vliegtuigtransport is een belangrijke pijler voor SME Shipping. Zendingen per vliegtuig versturen is de snelste manier om uw vracht aan de andere kant van de oceaan te krijgen. Wij vervoeren al jaren diverse soorten producten met een vliegtuig naar bestemmingen wereldwijd. Met het inschakelen van onze mogelijkheden binnen vliegtuigtransport kunt u rekenen op een verantwoorde afwerking van de zending.

Neem contact op

Wereldwijd vliegtuigtransport met de hulp van een betrouwbare partner

Het vliegtuigtransport van SME Shipping kent diverse toepassingen. Als vanzelfsprekend nemen wij altijd de grootste voorzichtigheid in acht, maar natuurlijk met name bij goederen die kwetsbaar of breekbaar kunnen zijn. Ons vliegtuigtransport vindt plaats naar uiteenlopende bestemmingen, waaronder:

De prijs van de zending wordt bepaald op basis van het volume (L x B x H) daarvan. Voor kleine zendingen gaat wekelijks een ophaaldienst naar Rotterdam en omgeving. Bij grote zendingen is het echter verstandiger om een afspraak met ons te maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over vliegtuigtransport of over een ander aspect van de dienstverlening van SME Shipping? Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. Bent u op zoek naar specifieke, aanvullende informatie over een eigen zending? Bel ons dan via 0031(0)10-4366922. Wij verzorgen het graag voor u.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte