Verschepen naar Suriname

Wilt u goederen of uw inboedel verschepen naar bestemmingen als Suriname, Aruba of Bonaire? Kies dan voor de professionele service van SME Shipping in Rotterdam. We verzorgen zee- en luchttransport over de hele wereld, van kleine en grote pakketten tot containers en auto’s. Als u een transportoplossing wenst zorgen we ook voor de juiste douanepapieren. Ontdek snel onze zorgvuldige service.

Uw inboedel verschepen naar Aruba, Suriname of Bonaire dankzij een groot netwerk

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Reken dan op het zorgvuldig verschepen van uw inboedel naar Aruba, Suriname, Bonaire of een andere locatie. We halen al uw goederen bij u in Nederland op en zorgen ervoor dat alles op het afgesproken tijdstip ter plaatse is. Hiervoor kunnen we rekenen op een breed en betrouwbaar netwerk, dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Wekelijkse zeevracht naar uw bestemming

Wanneer u uw inboedel, containers of handelsgoederen naar Suriname, Aruba, Bonaire of een andere bestemming laat verschepen is de kostprijs voor uw zending afhankelijk van het verzonden volume. De vaartijd varieert van 9 tot 32 dagen. Bekijk alvast onze vaartijden om een idee te krijgen van de duur van uw verscheping.

Bel ons op en reken op het nauwkeurige inpakken van uw goederen

Wanneer u uw goederen laat verschepen naar Aruba, Bonaire of Suriname vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen, zorgen we er altijd voor dat uw goederen zorgvuldig zijn ingepakt. Hierbij leveren we maatwerk. Wilt u graag uw goederen in een houten kist of wilt u stevig plastic om de kartonnen dozen? Geef dit door aan een van onze medewerkers door contact met ons op te nemen via 0031(0)10-4366922. Wij helpen u graag!

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.