ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Verschepen naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Wilt u goederen of uw inboedel verschepen naar een bestemming, zoals Suriname? Kies dan voor de professionele service van SME Shipping. We verzorgen onder andere transport over zee over de hele wereld, van kleine en grote pakketten tot containers en auto’s. Hierbij verzorgen wij ook het juiste papierwerk voor uw zending. Ontdek snel onze zorgvuldige service.

Neem contact op

Uw inboedel verschepen naar Suriname

Gaat u verhuizen naar Suriname? Reken dan op het zorgvuldig verschepen van uw inboedel naar Suriname door ons team van specialisten. Met onze ophaalservice, halen we al uw goederen bij u in Nederland op en zorgen ervoor dat alles op het afgesproken tijdstip ter plaatse is. Hiervoor kunnen we rekenen op een breed en betrouwbaar netwerk, dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Wekelijkse zeevracht naar uw bestemming

Wanneer u uw inboedel of handelsgoederen naar Suriname of een andere bestemming laat verschepen is de kostprijs voor uw zending afhankelijk van het verzonden volume (L x B x H). De vaartijd varieert van 9 tot 32 dagen. Bekijk alvast onze vaartijden om een idee te krijgen van de duur van uw verscheping. Wij zorgen voor regelmatig transport naar Suriname.

Bel ons op en reken op het nauwkeurige inpakken van uw goederen

Wanneer u uw goederen laat verschepen naar Suriname vanuit de haven van Rotterdam of Antwerpen, zorgen we er altijd voor dat uw goederen zorgvuldig zijn ingepakt. Hierbij leveren we maatwerk. Wilt u graag uw goederen in een houten kist of wilt u stevig plastic om de kartonnen dozen? Geef dit door aan een van onze medewerkers door contact met ons op te nemen via 0031(0)10-4366922. Wij helpen u graag!

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte