Verhuizen Antillen

Gaat u vanuit Nederland verhuizen naar de Antillen? Dan is het inschakelen van een betrouwbare verhuisdienst één van de voornaamste zaken die u moet regelen. SME Shipping in Rotterdam kan u voor diverse doeleinden van dienst zijn en u helpen bij het verantwoord afhandelen van uiteenlopende zendingen. U kunt onze hulp inschakelen voor het verzenden van producten, documenten, goederen en gehele inboedels. Als vanzelfsprekend nemen wij hierbij de grootst mogelijke voorzichtigheid in acht.

Voor het verhuizen van uw spullen naar de Antillen schakelt u onze specialisten in

Bij SME Shipping beschikken wij over een ruime ervaring in het vervoeren van goederen naar het buitenland. Dat doen wij zowel met behulp van zeevracht als met luchtvracht. Wilt u uw spullen laten verschepen naar het buitenland, bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen naar de Antillen, Suriname of Curaçao? Dan maakt u eenvoudig een afspraak met onze medewerkers voor onze wekelijkse afvaart naar diverse bestemmingen over de hele wereld. Wij helpen u met de benodigde douanedocumentatie, het inklaren van uw inboedel en het veilig vervoeren van kwetsbare goederen.

Neem contact met ons op om uw aanvraag te bespreken

De prijs van de zending is afhankelijk van het volume van de goederen dat u mee wilt nemen wanneer u gaat verhuizen naar de Antillen. Wilt u de exacte kosten weten of heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u het best even contact met ons opnemen. Bel naar 0031(0)10-4366922, dan helpen onze medewerkers u graag verder.

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.