ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Uw verhuisboedel naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Stuur uw verhuisboedel naar Suriname met een zeevracht en maak gebruik van het uitgebreide, betrouwbare netwerk van SME Shipping. Wij zijn gespecialiseerd in zee- en luchtvrachten naar Suriname en de Nederlandse Antillen. Ontdek snel onze complete service en laat u ontzorgen door ons team van specialisten.

Neem contact op

Uw verhuisboedel met zorg naar Suriname gebracht

Gaat u binnenkort verhuizen naar Suriname? Dan wilt u dat uw inboedel veilig bij uw nieuwe woning aankomt. Kies daarom voor de professionele service van SME Shipping. We halen uw verhuisboedel bij u op en zorgen voor een goede zeevracht naar Suriname vanuit Rotterdam of Antwerpen. Vervolgens zorgen we ervoor dat uw spullen op hun eindbestemming aankomen. Wekelijks hebben we een afvaart naar Suriname met containers die wij verschepen. Uw verhuisboedel is binnen 9 tot 32 dagen veilig naar Suriname en op bestemming aangekomen. Dit is uiteraard afhankelijk van de locatie. Voor de afvaart betaalt u een vaste prijs, die wordt bepaald op basis van het volume (L x B x H).

Laat het opstellen van de douanepapieren over aan ons

Wanneer u een verhuisboedel stuurt naar Suriname, dient u vaak heel wat papierwerk in orde te brengen. Maar hoe begint u hieraan? Reken op onze complete service en laat het inklaren van uw inboedel aan ons over. Heeft u nog vragen over onze service, ons afvaartschema of wilt u het een en ander laten vastleggen door ons team. Bel dan snel naar 0031(0)10-4366922.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte