ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Een pallet verschepen naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Een pallet verschepen naar Suriname lijkt misschien een hele onderneming, maar met de hulp van SME Shipping hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van pallets, pakketten en inboedels per schip of luchtverkeer naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. Wij vinden het leveren van een goede service belangrijk en denken daarom altijd mee over een passende en snelle oplossing.

Neem contact op

Een pallet verschepen naar Suriname doen wij uitermate voorzichtig

Als u met de hulp van SME Shipping een pallet wilt verschepen naar Suriname of een ander land, kunt u gebruik maken van de speciale pakket ophaalservice. Wij halen pakketten op in Rotterdam en omgeving. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer. Bij het verschepen van een pallet naar Suriname nemen wij natuurlijk ook de kwetsbaarheid in acht. Wij vinden het ontzettend belangrijk om uw vracht in originele staat op elke gewenste bestemming te krijgen. Indien noodzakelijk zorgen wij voor het juist verpakken van uw vracht.

Informeer naar de verschillende oplossingen

Wilt u graag een pallet verschepen naar Suriname of een pallet naar Curaçao verschepen? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de verschillende oplossingen. Wij denken graag met u mee en bieden altijd een passend aanbod. U bereikt ons door te bellen naar 0031(0)10-4366922 of via het contactformulier. We sturen u zo snel mogelijk een reactie!

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte