ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Een pallet verschepen naar Curaçao

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Een pallet verschepen naar Curaçao is in een mum van tijd geregeld met de hulp van SME Shipping. Wij vervoeren al ruim vijftien jaar lucht- en zeevracht naar Curaçao, Suriname, St. Maarten, Aruba en Bonaire. Wat voor goederen u wilt vervoeren maakt bij ons helemaal niets uit: wij kunnen het allemaal voor u regelen. Met onze ruime ervaring en onze grote zorgvuldigheid zorgen wij er altijd voor dat uw zending op de juiste manier op de plek van bestemming aankomt.

Neem contact op

Een pallet en diverse andere zendingen verschepen naar Curaçao

Wist u dat het bij SME Shipping mogelijk is om een breed scala aan zendingen naar het buitenland te verschepen, zoals een pallet naar Curaçao? Wij zorgen ervoor dat het pellet vakkundig wordt verscheept zonder dat u er omkijken naar heeft. Een pallet verschepen naar Suriname of Curaçao is voor ons dan ook wekelijkse kost. Naast het verschepen van een pallet of meerdere, rekent u ook op onze service bij het verschepen van, onder andere:

Het is prettig dat u bij SME Shipping altijd een totaalpakket ontvangt: wij regelen ook het papierwerk. Dat maakt het voor u een stuk eenvoudiger.

Ervaar ook onze service bij import en transitzendingen

Wilt u naast het verschepen van een pallet naar Curaçao ons internationaal transportbedrijf inschakelen voor het transport van uw import en transitzendingen? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij begeleiden uw bestellingen vanaf de leverancier, inklaringen bij aankomst in Nederland en het transport naar uw adres. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bel ons dan op het telefoonnummer 0031(0)10-4366922.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte