ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Pakket versturen naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Onze pakkettendienst is de ideale partner wanneer u een pakket of doos wilt versturen naar Suriname. Reken op ons voor een uitstekende service tegen scherpe tarieven. Wat voor een pakket u ook naar Suriname wilt verzenden, onze pakkettendienst gaat uiterst zorgvuldig met de goederen om. Bovendien ontzorgen we u volledig, want ook het regelen van de douanepapieren behorend bij een pakket versturen, wordt door SME Shipping verzorgd.

Neem contact op

Een betrouwbare pakkettendienst om uw pakket of doos te versturen naar Suriname

Wanneer u een pakket of doos gaat verzenden naar het buitenland, wilt u natuurlijk wel dat de pakkettendienst zorgvuldig met het versturen omgaat. Daarom verzendt u uw pakketten het best via ons internationaal transportbedrijf. Wij behandelen alle goederen met uiterste zorg, waardoor u zeker ook kwetsbare zendingen aan ons toevertrouwt. Onze pakketendienst is al jaren actief in de branche en daarmee hebben wij veel ervaring in het versturen uw pakket of doos. Geen pakket of doos is voor ons te groot om te verzenden. Zo hebben wij al talloze containers, auto’s en zelfs complete inboedels naar landen als Curaçao, Aruba en Suriname verscheept.

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw pakket door ons ophalen

Wilt u een pakket of doos versturen naar het buitenland, maar heeft u geen tijd om deze bij onze pakkettendienst af te leveren? Oók dan zijn we u van dienst. Wij bieden u namelijk een ophaalservice op locatie aan in de omgeving van Rotterdam. Wanneer u van deze service gebruikmaakt, worden uw goederen of inboedel aan huis of op locatie opgehaald. Dit is ook mogelijk wanneer u luchtpost naar Suriname wilt versturen. Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u zelfs speciale zendingen laten ophalen.

Besteed met een gerust hart de verzending van uw pakketten uit

Laat het verzenden van uw pakket, doos of pallet naar Suriname maar aan onze pakkettendienst over. Dan weet u zeker dat uw zending netjes wordt afgeleverd en met zorg wordt behandeld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een speciale zending, een pakket of doos door ons laten versturen naar een verre bestemming? Neem dan contact met ons op en bel naar 0031(0)10-4366922 of vul het contactformulier in.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte