30 jaar Ervaring in transport

 

 ophaalservice 

 

,,,,

 

Een ophaalservice voor pakketten naar Suriname

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij een ophaalservice voor pakketten die u naar Suriname wilt verzenden. Woont u in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag? Dan kunt u gebruik maken van deze speciale service en hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van uw goederen of inboedel.

Maak gebruik van onze speciale ophaalservice voor pakketten naar Suriname

SME Shipping helpt graag met onze speciale ophaalservice voor pakketten die richting Suriname verzonden moeten worden. Ook speciale zendingen kunt u laten ophalen door de speciale ophaalservice. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het vervoeren van containers, vrachten, pallets en inboedels per lucht- en zeevracht. Dit doen wij naar Suriname en naar verschillende andere bestemmingen over de hele wereld.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden voor een ophaalservice

Wilt u graag gebruik maken van de ophaalservice om pakketten naar Suriname te laten verzenden? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met onze medewerkers. Zij beantwoorden graag al uw vragen en geven u meer informatie over het verschepen van uw pallets, pakketten of inboedel. Neem contact met ons op door te bellen naar 0031(0)10-4366922 of door te bellen naar een van de onderstaande telefoonnummers van het desbetreffende filiaal. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw vragen via het contactformulier te stellen.

 

Pakketen ophalen, afleveren en offerte aanvragen
Ophaal service pakketten elke WOENSDAG in Rotterdam en omgeving

Rotterdam en omgeving

SME Shipping Rotterdam

Korte bajonetstraat 56

3014 ZS Rotterdam

T: 0031(0) 10-4366922

F: 0031(0)10-4361960

E : info@smeshipping.nl

 

Pakketen afleveren of offerte aanvragen

 

 

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.