Luchttransport

Luchtvracht naar Suriname wordt verzorgd door SME Shipping. Als u goederen naar bijvoorbeeld Suriname wilt laten vervoeren, maak dan gebruik van de service van SME Shipping. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van transport naar Suriname en de Antillen zoals Curaçao, Aruba, St-Maarten en Bonaire, zijn wij de aangewezen partner op dit gebied. Veiligheid en een uitstekende service staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.

 

Onze diensten

Wij verzorgen niet alleen luchtvracht naar Suriname, maar ook transport via scheepvaart. De de prijs van het transport wordt bepaald door het volume. De zendingen kunnen onder meer verhuisinboedels, auto´s en handelszendingen betreffen. Het is tevens mogelijk zendingen te versturen naar bijvoorbeeld de Caraibisch gebied, de Nederlandse Antillen, Amerika en Australië. Lees meer informatie over luchttransport en andere zendingen naar Suriname.

 

Contact

Als u vragen heeft over de luchttransport, het verhuizen naar Suriname of andere diensten van SME Shipping, neem dan gerust contact met ons op. De meest eenvoudige manier om dit te doen is door gebruik te maken ons contactformulier. U kunt ons echter ook mailen. Stel uw vraag door een e-mail te sturen naar info@smeshipping.nl. Telefonisch contact is ook mogelijk, door te bellen naar 010-436 69 22.

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.