ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Luchtvracht naar Curaçao

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Het verzorgen van een verantwoorde luchtvracht of luchttransport naar Curaçao, Aruba of andere bestemming is een belangrijke dienst van SME Shipping. Of u nu gaat verhuizen of goederen wilt vervoeren naar de andere kant van de oceaan: wij nemen u een grote zorg uit handen. Veiligheid, zorgzaamheid en betrouwbaarheid zijn daarbij altijd onze belangrijkste pijlers. Wij gaan dan ook uiterst nauwkeurig om met alle goederen en besteden speciale aandacht aan goederen die breekbaar zijn tijdens het luchttransport.

Neem contact op

Luchtvracht naar Curaçao, Aruba of andere bestemming: wat kunt u allemaal laten vervoeren?

Kiest u voor SME Shipping, dan kiest u voor een deskundig en bekwaam bedrijf met een zeer ruime ervaring in het vakgebied. Bij een luchtvracht per luchttransport naar Aruba, Curaçao of een andere bestemming kunt u een diversiteit aan spullen laten vervoeren, waaronder:

Naast spullen verzorgen wij bij het luchttransport naar de Antillen tevens handelszendingen voor bedrijven en de benodigde douanedocumentatie. Behalve luchtvracht naar Aruba en Curaçao verzorgen wij ook luchttransport naar Bonaire en St. Maarten. De tarieven zijn per zending verschillend, geheel afhankelijk van het soort zending.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten

Wilt u gebruikmaken van onze service omtrent luchtvracht per luchttransport naar bestemmingen als Curaçao of Aruba? Neem dan contact met ons via ons contactformulier of 0031(0)10-4366922. Stel al uw vragen aan onze gespecialiseerde medewerkers en zij zullen u voorzien van de juiste antwoorden. Wat uw vraag op het gebied van internationaal transport ook is: wij helpen u graag!

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte