Luchtvracht Curaçao

Het verzorgen van een verantwoorde luchtvracht naar Curaçao, Aruba of andere bestemming is een belangrijke dienst van SME Shipping uit Rotterdam. Wij nemen mensen die overzee gaan verhuizen een grote zorg uit handen, zodat ze hun aandacht kunnen richten op andere lopende zaken. Ook bedrijven schakelen ons in voor het vervoer van goederen. Wij verzorgen zowel lucht- als zeetransport. Veiligheid, zorgzaamheid en betrouwbaarheid zijn daarbij altijd onze belangrijkste pijlers. Wij gaan dan ook uiterst nauwkeurig om met alle goederen en besteden speciale aandacht aan goederen die breekbaar zijn.

Luchtvracht naar Curaçao, Aruba of andere bestemming: wat kunt u allemaal laten vervoeren?

Bij een luchtvracht naar Curaçao, Aruba of een andere bestemming kunt u een diversiteit aan spullen laten vervoeren. Bij SME Shipping vervoeren wij onder andere:

  • Zwaar materieel;
  • Stukgoed;
  •  

Naast spullen verzorgen wij tevens handelszendingen voor bedrijven en de benodigde douanedocumentatie voor bijvoorbeeld het inklaren van uw inboedel. Behalve luchtvracht naar Curaçao verzorgen wij ook zendingen naar Bonaire, St. Maarten, Aruba, de Cariben, Suriname, Amerika, Afrika, Azië en Australië. De tarieven zijn per zending verschillend, geheel afhankelijk van het soort zending.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten

Wilt u gebruikmaken van onze service omtrent luchtvracht naar bestemmingen als Curaçao of Aruba? Neem dan contact met ons via ons contactformulier of 0031(0)10-4366922. U stelt dan al uw vragen aan onze gespecialiseerde medewerkers. Wij helpen u graag!

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.