ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Luchttransport naar de Antillen

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

SME Shipping is een betrouwbaar transportbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in zee- en luchttransport richting de Antillen en Suriname. Wij bieden een zeer ruime ervaring in het vakgebied. Uw goederen worden dan ook te allen tijde veilig getransporteerd naar de plaats van bestemming. Wat u ook wilt vervoeren naar het buitenland: ons team staat voor u klaar.

Neem contact op

Luchttransport naar de Antillen: wij bieden service én veiligheid

Het verzorgen van zee- en luchttransport naar de Antillen is een belangrijke dienst van SME Shipping. Al jaren zorgen wij middels het door ons geregelde vliegtuigtransport ervoor dat bijvoorbeeld overzees verhuizen makkelijker wordt. Uw spullen worden altijd op een veilige manier vervoerd. Op die manier richt u uw aandacht op andere lopende zaken. Daarnaast zijn wij ook door bedrijven in te schakelen voor het luchtvracht naar Curaçao, of een van de andere Antillen. Door onze jarenlange ervaring rekent u voor het beste zee- en luchttransport naar de Antillen dus op SME Shipping; een specialist in internationaal transport!

Kom meer te weten over ons luchttransport

Wilt u meer weten over ons luchttransport richting de Antillen? Neem dan zeker eens contact met ons op via 0031(0)10-4366922. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijke vormen van internationaal transport die wij realiseren, waaronder ook zeevracht naar Aruba of een van de andere Antillen.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte