Luchttransport Antillen

SME Shipping is een betrouwbaar transportbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in zee- en luchttransport richting de Antillen en Suriname. Wij bieden een zeer ruime ervaring in het vakgebied. Uw goederen worden dan ook te allen tijde veilig getransporteerd naar de plaats van bestemming. Wat u ook wilt vervoeren naar het buitenland: SME Shipping staat voor u klaar.

Luchttransport naar de Antillen: SME Shipping biedt service én veiligheid

Het verzorgen van zee- en luchttransport naar de Antillen is een belangrijke dienst van SME Shipping. Wij nemen bijvoorbeeld mensen die overzee gaan verhuizen een grote zorg uit handen door hun spullen op een veilige manier te vervoeren. Op die manier kunnen ze hun aandacht richten op andere lopende zaken, Want verhuizen naar een ander land is al werk genoeg. Maar ook bedrijven kunnen ons altijd inschakelen voor vervoer van goederen naar het buitenland. Zee- en luchttransport naar de Antillen laat u dus verzorgen door een specialist als SME Shipping!

Meer weten over zee- en luchttransport?

Wilt u meer weten over ons zee- en luchttransport richting de Antillen? Neemt u dan eens een kijkje op onze website: daar staat alle informatie op. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen bij vragen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0031(0)10-4366922

 

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.