ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Luchtpost naar Curaçao

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Luchtpost naar Curaçao kunt u gemakkelijk versturen met de hulp van een specialist als SME Shipping. En ook voor zendingen naar andere bestemmingen, zoals St. Maarten of Bonaire helpen wij u graag. Wij verzorgen al ruim vijftien jaar transport naar het buitenland. Dit doen wij op uiterst professionele manier: we zorgen er altijd voor dat uw spullen goed worden verpakt, zodat ze onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen.

Neem contact op

Luchtpost naar Curaçao versturen: hoe werkt dat precies?

Heeft u familie op bijvoorbeeld Curaçao wonen en wilt u die een pakket opsturen? Gaat u verhuizen naar het buitenland en wilt u uw inboedel meenemen? Of wilt u een commerciële zending naar het buitenland versturen voor uw bedrijf of organisatie? Dan kan dat met behulp van ons internationale transportbedrijf. Luchtpost naar Curaçao of een andere bestemming regelen wij in een mum van tijd. Zo halen wij elke week vanuit Rotterdam de kleine zendingen op. Heeft u een grote zending? Dan kunt u altijd een afspraak met ons maken.

Vraag naar meer informatie over vluchten en tarieven

Wekelijks plannen wij diverse vluchten naar het buitenland in, ook voor luchtpost naar Curaçao of luchtpost naar Suriname Daarvoor gelden verschillende tarieven, geheel afhankelijk van uw specifieke zending. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze ophaaldienst? Neem dan contact op met SME Shipping door te bellen naar 0031(0)10-4366922. Wij beantwoorden ze graag.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte