ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Koelzendingen

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

SME Shipping verzorgt al vele jaren koelzendingen en in- en export van diepvriesproducten van zowel particulieren als bedrijven. Wij brengen gekoelde goederen zowel over zee als door de lucht naar de plaats van bestemming. Dat doen wij al vele jaren en zodoende kunnen wij u de garantie bieden dat wij dit te allen tijde op een zorgvuldige en veilige manier doen.

Neem contact op

Koelzendingen naar het buitenland vervoeren: kies voor een betrouwbare partner

Koelzendingen dienen tijdens het transport op een lage temperatuur, tussen de 2 en 7 graden Celsius,bewaard te blijven. Vanwege dit voorschrift en andere eisen die worden gesteld om de kwaliteit van het transport te waarborgen, werken we bij ons internationaal transportbedrijf met speciaal geselecteerde zakenpartners en enkel het beste materiaal en kwalitatief hoogwaardige verpakkingen. Via vliegtuigtransport of per boot; het is voor ons beiden geen enkel probleem. Wilt u dat uw koelzendingen op een veilige manier worden verzonden of is er vrieszending noodzakelijk bij uw producten? Maak dan gebruik van het geconditioneerde vervoer van SME Shipping! Ongeacht de benodigde temperatuur; wij zorgen voor uw koelzendingen of vriestransport.

Schakel ons in om uw goederen gekoeld te vervoeren

Wilt u SME Shipping inschakelen, maar wilt u eerst wat meer informatie over ons bedrijf of de koelzendingen die wij verzorgen? Twijfel dan niet en bel via 0031(0)10-4366922. Onze gemotiveerde en ervaren medewerkers voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte