ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Inklaren van de inboedel

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Het inklaren van uw inboedel is een belangrijke zaak die geregeld moet worden voordat u gaat emigreren naar het buitenland. Het is namelijk vaak niet eenvoudig om al uw spullen naar een ander land te laten verschepen. Met de hulp van SME Shipping, wordt u volledig ontzorgd en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw spullen. Wij hebben ruime ervaring en werken te allen tijde met de grootste zorg.

Neem contact op

Het inklaren van uw inboedel: onze specialist helpt u met verhuizen naar het buitenland

U voorkomt vervelende verrassingen achteraf wanneer u eerst informatie inwint over het inklaren van uw inboedel, als u naar het buitenland gaat verhuizen. Bij SME Shipping kunnen wij u hier alles over vertellen. Wij zijn dé specialist in zeetransport en transport per vliegtuig. Veel landen maken het expats of emigranten vrij moeilijk om hun spullen vrij van invoerrechten in te voeren. Wees hier dus op voorbereid. Indien u bijvoorbeeld uw verhuisboedel naar Suriname wilt verschepen, kunt u vrijstelling krijgen op de invoerrechten van uw inboedel (met uitzondering van motorvoertuigen) als u de volgende documenten kunt overleggen:

  • Een verblijfsvergunning (afgegeven door het ministerie van Justitie en Politie; kan veel tijd vergen);
  • Een inschrijvingsbewijs (afgegeven door het Centraal Bureau der Burgerzaken. Hiervoor heeft u uw uitschrijvingbewijs van Nederland nodig);
  • Paspoort (met daarop veranderingen van adres en een stempel van inschrijving).

De opslag- en havenkosten worden aan u doorberekend. U dient er rekening mee te houden dat er over nieuwe goederen invoerrechten zullen worden belast. Het inklaren van uw inboedel kan snel geregeld worden, maar het is van groot belang hier zorgvuldig in te zijn.

Gaat u binnenkort verhuizen naar het buitenland? Bel ons op!

Gaat u verhuizen naar het buitenland en heeft u vragen over het transport van een container of het inklaren van uw inboedel? Dan neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0031(0)10-4366922 en staan altijd voor u klaar. Vertrouw op onze ervaring en expertise als internationaal transportbedrijf.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte