ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Een container verschepen naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf om een container te verschepen voor een verhuizing naar Suriname? Vertrouw dan op de zorgvuldige service van SME Shipping. U rekent op ons voor zowel de verscheping van handelsgoederen als de verhuizing van uw inboedel bij een internationale verhuizing.

Neem contact op

Een container verschepen naar Suriname met handelswaren

Wilt u als bedrijf uw goederen aan de andere kant van de wereld verkopen? Vertrouw dan op de service van SME Shipping voor het zeetransport naar Suriname van uw handelswaren. We zorgen er altijd voor dat uw container zorgvuldig en veilig verscheept wordt. Ook wanneer u een container heeft gebruikt voor een verhuizing, zorgen wij voor het correcte transport hiervan. Het zijn immers uw waardevolle bezittingen.

Wij dragen zorg voor uw douanedocumenten

Als u bij ons een container laat verschepen naar Suriname voor een verhuizing of voor handel, dan zorgen we ook voor uw douanedocumenten als u dat wenst. Dit kan de volgende zaken omvatten:

  • Het inklaren van de inboedel, het opmaken van tijdelijke in- en/of uitvoerdocumenten;
  • Het opmaken van exportdocumenten;
  • Het opmaken van oorsprongsdocumenten.

Hiermee maken wij het verhuizen naar Suriname een stuk aangenamer voor u.

Bel ons op en vraag naar onze transportmogelijkheden

De prijs voor het verschepen van een container voor uw verhuizing naar Suriname is afhankelijk van het volume (L x B x H) van de vracht. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen om een indicatie te krijgen. De vaartijd bedraagt altijd tussen de 9 en 32 dagen. Heeft u nog vragen over ons internationaal transportbedrijf of onze service? Bel dan naar 0031(0)10-4366922.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte