ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Een container verschepen naar Afrika

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Wilt u een container laten verschepen naar Afrika? Bekijk dan eens de mogelijkheden van SME Shipping. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het faciliteren van internationale zee- en luchtvracht. Voor internationale verhuizingen, containertransporten of verschepingen schakelt u onze specialisten in. Samen realiseren wij een geschikte transportoplossing voor uw transportvraag.

Neem contact op

Laat een container veilig verschepen naar Afrika door onze specialisten

Als ondernemer is veilig en betrouwbaar transport van uw goederen van groot belang. Bij ons bedrijf bent u verzekerd van een uitgebreide dienstverlening waarin wij uw transport van a tot z regelen. Van het verschepen van uw container naar Afrika tot aan het regelen van de juiste documentatie voor de invoerrechten en vergunning. Zo wordt u compleet ontzorgd en zorgen wij ervoor dat uw goederen op het juiste moment op de gewenste bestemming aankomen. Naast het verschepen van containers schakelt u ons ook in voor andere diensten, zoals:

Al deze diensten worden met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd door het betrokken team van ons internationaal transportbedrijf. Zo vertrouwt u op onze service voor het verschepen van een container naar Afrika of een van de vele andere landen die wij aandoen.

Neem contact met ons op voor uw aanvraag voor containertransport

Wilt u een container naar Afrika laten verschepen door ons ervaren bedrijf? Neem dan contact met ons op om uw aanvraag te bespreken. Bereik ons door te bellen naar 0031(0)10-4366922 of door ons contactformulier in te vullen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Stel deze dan gerust aan onze specialisten.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte