Container verschepen naar Afrika

Wilt u een container laten verschepen naar Afrika voor uw bedrijf? Dan kunt u uitstekend terecht bij SME Shipping in Rotterdam. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het faciliteren van internationale zee- en luchtvracht. Voor internationale verhuizingen, containertransporten of verschepingen schakelt u onze specialisten in. Samen realiseren wij een geschikte transportoplossing voor uw toepassing.

Laat een container veilig verschepen naar Afrika door onze specialisten

Als ondernemer is veilig en betrouwbaar transport van uw goederen van groot belang. Bij ons bedrijf bent u verzekerd van een uitgebreide dienstverlening waarin wij uw transport van A tot Z regelen. Van het verschepen van uw container naar Afrika tot aan het regelen van de juiste documentatie voor de invoerrechten en vergunning. Zo wordt u compleet ontzorgd en zorgen wij ervoor dat uw goederen op het juiste moment op de gewenste bestemming aankomen. Naast het verschepen van containers schakelt u ons ook in voor andere diensten, zoals:

Neem contact met ons op voor uw aanvraag voor containertransport

Wilt u een container naar Afrika laten verschepen door ons ervaren bedrijf? Of wilt u uw transport naar een andere bestemming laten verschepen, zoals Suriname? Neem dan contact met ons op om uw aanvraag te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 0031(0)10-4366922 of door ons contactformulier in te vullen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Stel deze dan gerust aan onze specialisten.

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.