Container verhuizing Suriname

Het verzenden van een container bij een verhuizing naar bijvoorbeeld Suriname is één van de voornaamste bezigheden van de professionele en ervaren medewerkers van SME Shipping. Wij kunnen mensen die gaan verhuizen op een groot aantal manieren van dienst zijn. Zo kunnen we voor u onder andere auto’s, handelszendingen en verhuisinboedels verzenden. In de uitvoering van ons werk nemen we de grootst mogelijke voorzichtigheid in acht, vooral bij het verzenden van goederen die breekbaar kunnen zijn.

 

SME Shipping: container vervoeren bij verhuizing naar Suriname

De afgelopen jaren hebben wij bij SME Shipping een divers aantal bedrijven en particulieren geholpen bij het verzenden van uiteenlopende zendingen. Wij zijn dan ook in staat om u een groot aantal zorgen uit handen te nemen zodat u zich op andere lopende zaken kunt richten. Bijvoorbeeld in geval van een verhuizing naar Suriname. Iedere donderdag vindt in Rotterdam voor kleine zendingen een afvaart plaats. Voor grotere zendingen zoals een container of pallet voor een verhuizing, kunt u een aparte afspraak maken. Voor diverse bestemmingen over de hele wereld is er een wekelijkse afvaart. Bonaire, Aruba, St. Maarten, Curaçao, Suriname, het Caribisch gebied, Amerika, maar ook Afrika, Azië en Australië zijn een aantal van onze bestemmingen. De vaartijd varieert van 9 tot 32 dagen.

Informeer naar de mogelijkheden

U kunt naar de mogelijkheden van het verzenden van een container bij een verhuizing naar bijvoorbeeld Suriname informeren via het telefoonnummer 0031(0)10-4366922. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij zijn in staat u uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben bij bijvoorbeeld uw verhuizing.

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.