ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Containertransport naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

Bent u op zoek naar containertransport met als bestemming Suriname of de Antillen? Wilt u uw inboedel verschepen bij een verhuizing? Dat kunt u met een gerust hart uit handen geven aan de medewerkers van SME Shipping. Wij zijn al vele jaren actief in vrachttransport naar diverse bestemmingen wereldwijd.

Neem contact op

Veilig en betrouwbaar containertransport naar Suriname en de Antillen

Met het inschakelen van onze hulp bent u verzekerd van een uiterst betrouwbaar en veilig vervoer van de goederen die belangrijk voor u zijn. Bij SME Shipping verzenden we onder meer:

Het spreekt voor zich dat wij de grootste voorzichtigheid in acht nemen bij het inpakken en vervoeren van goederen die breekbaar zijn. Het transport van uw container met goederen naar Suriname of de Antillen gebeurt via de lucht of per zeevracht naar Suriname.

Inboedel verschepen: hoe gaat het precies in zijn werk?

Wekelijks halen wij kleine verzendingen op tegen een geringe vergoeding. Voor een grote verzending kunt u een aparte afspraak met ons maken. Het is mogelijk om uw containertransport naar verschillende bestemmingen over de hele wereld verschepen, zoals bijvoorbeeld Suriname, Curaçao, Azië en Australië.

Vraag snel naar de mogelijkheden voor uw internationale verhuizing

Staat u op het punt om te verhuizen naar het buitenland en bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor de transport van uw container naar Suriname of een andere locatie? Reken dan op de complete service van SME Shipping. Wij zorgen ervoor dat al uw spullen veilig op uw nieuwe bestemming aankomen. Wilt u meer informatie over de tarieven van het verschepen van uw inboedel? Bel dan snel naar 0031(0)10-4366922.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte