Inboedel verschepen

Wilt u uw inboedel verschepen bij een verhuizing naar een internationale bestemming, zoals Amerika of Curaçao? Deze klus kunt u met een gerust hart uit handen geven aan de medewerkers van SME Shipping. Wij zijn al jarenlang actief in de zee- en luchtvrachttransport naar diverse bestemmingen wereldwijd. Zo verzenden we onder meer auto’s, inboedels en containers. Met het inschakelen van onze hulp bent u verzekerd van een uiterst betrouwbaar en veilig vervoer van de goederen die belangrijk voor u zijn. Het spreekt voor zich dat wij de grootste voorzichtigheid in acht nemen bij het inpakken en vervoeren van goederen die breekbaar zijn.

Uw inboedel verschepen naar Amerika, Curaçao of een andere bestemming

Wekelijks halen wij op donderdag kleine zendingen op tegen een geringe vergoeding. Voor een grote zending kunt u een aparte afspraak met ons maken. Wij kunnen uw inboedel of container naar verschillende bestemmingen over de hele wereld verschepen, zoals Amerika of Curaçao. Ook verzorgen we de zending naar andere bestemmingen als Suriname, Aruba, Bonaire, St. Maarten, de Cariben, Azië en Australië. Als vanzelfsprekend is de vaartijd afhankelijk van de uiteindelijke bestemming; deze varieert van 9 tot 32 dagen.

Ontdek de mogelijkheden en tarieven

De uiteindelijke prijs van het verschepen van uw inboedel naar bestemmingen als Amerika of Curaçao, wordt bepaald op basis van het volume. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van SME Shipping, gevestigd in Rotterdam? Wilt u daarbij meer informatie over de tarieven van het verschepen van uw inboedel? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of 0031(0)10-4366922. We bespreken graag uw aanvraag met u.

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.