Container transport Suriname

Bent u op zoek naar container transport met als bestemming Suriname of de Antillen? Wilt u uw inboedel verschepen bij een verhuizing? Dat kunt u met een gerust hart uit handen geven aan de medewerkers van SME Shipping. Wij zijn al vele jaren actief in zee- of luchtvracht transport naar diverse bestemmingen wereldwijd.

Veilig en betrouwbaar container transport naar Suriname en de Antillen

Bij SME Shipping verzenden we onder meer auto’s, inboedels en containers. Met het inschakelen van onze hulp bent u verzekerd van een uiterst betrouwbaar en veilig vervoer van de goederen die belangrijk voor u zijn. Het spreekt voor zich dat wij de grootste voorzichtigheid in acht nemen bij het inpakken en vervoeren van goederen die breekbaar zijn. Het transport van uw container met goederen naar Suriname of de Antillen gebeurt via luchtvracht of zeevracht.

Inboedel verschepen: hoe gaat het precies in zijn werk?

Wekelijks halen wij op donderdag kleine verzendingen op tegen een geringe vergoeding. Voor een grote verzending kunt u een aparte afspraak met ons maken. Het is mogelijk om uw container transport naar verschillende bestemmingen over de hele wereld verschepen, zoals bijvoorbeeld Suriname, Curaçao, Aruba, Bonaire, St. Maarten, de Cariben, Amerika, Azië en Australië.

Vraag snel naar de mogelijkheden voor uw internationale verhuis

Staat u op het punt om te verhuizen naar het buitenland en bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor uw container transport naar Suriname of een andere locatie? Reken dan op de complete service van SME Shipping. Wij zorgen ervoor dat al uw spullen veilig op uw nieuwe bestemming aankomen. Wilt u meer informatie over de tarieven van het verschepen van uw inboedel? Bel dan snel naar 0031(0)10-4366922.

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.