ma - vrijdag 09:30 - 18:00 - za 10:00 - 17:00 0031(0)10-4366922 info@smeshipping.nl

Een auto verschepen naar Suriname

Wereldwijde verzendingen

Goedkoop transport

Ophaalservice Rotterdam

SME Shipping is de specialist om uw auto of een ander voertuig te verschepen naar Suriname, en Aruba. Wij helpen u vakkundig en professioneel met alle voorbereidingen en handelingen die nodig zijn om uw rij- en vaartuigen, zoals uw auto, van het beginpunt naar het eindpunt, bijvoorbeeld Suriname te versturen. U bent verzekerd van uitstekende service.

Neem contact op

Laat uw auto voorzichtig verschepen naar Aruba, Suriname, Curaçao of een andere bestemming

Staat u op het punt om te verhuizen naar Suriname? Dan vertrouwt u uw inboedel en auto toe aan SME Shipping. Wij zorgen er altijd voor dat uw goederen goed worden verpakt. Daarnaast halen we al uw spullen en uw auto op locatie op om alles te versturen en verschepen naar het land van bestemming, waaronder ook Aruba. Ook wanneer alles is aangekomen op uw bestemming, zorgen we ervoor dat alles bij u wordt afgeleverd.

Zeetransport over de hele wereld tegen scherpe prijzen

Ons internationale logistiekbedrijf is de expert op het gebied van het verschepen en versturen van allerhande voorwerpen, zoals een auto, naar verschillende locaties over de hele wereld, waaronder Aruba en Suriname. Naast het versturen van auto’s benadert u ons ook voor het verschepen van:

De vaartijd van uw zending is uiteraard afhankelijk van de bestemming en varieert tussen 9 tot 32 dagen. Daarnaast wordt de prijs bepaald door het volume (L x B x H) van de zending.

Contacteer ons voor het verschepen van al uw goederen

Wilt u een auto laten verschepen naar Aruba of Suriname? Dan rekent u op het uitgebreide netwerk van SME Shipping. We ontzorgen u volledig door ook het opstellen van de douanepapieren van u over te nemen. Wilt u weten wanneer het volgende schip uitvaart of wenst u meer informatie over het versturen van een auto naar Suriname? We helpen u graag verder wanneer u ons belt via 0031(0)10-4366922 of ons contactformulier invult.

Neem contact op

SME Suriname Shipping Vraag een vrijblijvende offerte aan Vrijblijvende offerte