Uw auto laten verschepen naar Amerika

Als u uw auto wilt laten verschepen van of naar Amerika, dan kunt u uitstekend bij onze specialisten terecht. SME Shipping in Rotterdam is specialist in het realiseren van internationale transportoplossingen en helpt u met het veilig vervoeren van uw voertuig naar de Verenigde Staten. Maak kennis met onze uitgebreide service en dienstverlening!

Veilig uw auto laten verschepen naar Amerika voor uw verhuizing

Als u naar Amerika gaat verhuizen, dan is het regelen van het verschepen van uw goederen en uw auto een van de belangrijkste zaken. Ons bedrijf ontzorgt u hierin compleet door u te ondersteunen in het aanleveren van de juiste documentatie voor het inklaren van uw goederen en het aanvragen van de juiste vergunningen. Zo kunt u met een gerust hart uw transport van A tot Z aan ons overlaten. Naast het verschepen van uw auto naar Amerika, kunt u ook bij ons terecht voor internationale verhuizingen naar bestemmingen als Suriname of CuraƧao.

Bel ons op om uw aanvraag te bespreken

Wilt u uw auto laten verschepen naar Amerika en wilt u rekenen op onze veilige en betrouwbare transportdiensten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of 0031(0)10-4366922. We helpen u graag met uw aanvraag. Heeft u vragen over ons bedrijf? Stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers.

N

Zorgvuldig

N

Klantvriendelijk

N

Goedkope transport

Contact ons

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.